top of page
Søk
  • Forfatterens bildehege26

Strikkeveske 1, 2, 3Ny samstrikk på gang!

Da har jeg åpnet en ny samstrikk, og denne gangen handler det om strikkevesker. Eller, det gjør det jo egentlig ikke... Den handler nemlig om å være kreativ og slippe seg litt (eller mye!) fri i strikkingen. Det er utrolig mye morsomt, fint og elegant man kan lage med strikkepinnene, helt uten andres oppskrift!


Alle disse kravene...

Blir du litt stresset nå, av alle disse kravene til kreativitet, så fortvil ikke, du får veiledning i å strikke akkurat like vesker som jeg har gjort, her er det nemlig ikke meningen å komme med krav! Men du får tips til hvordan du kan lage veskene større, mindre, med annen pynt, andre strikketeknikker etc. etc. og plutselig så kan det hende at du har laget noe annet! Og vet du hva, det kan også hende at det er mye finere!


Leke og lære

Det er med andre ord gode beskrivelser og veiledninger til flere strikketeknikker, og tips til hva man kan gjøre for å få det stilig og pent. Vi møtes i en egen fb-gruppe og det ligger mange videoer på youtube, der det er lettere å se hva som beskrives.


Gjør det _du_ vil

Denne samstrikken åpnet jeg på kvinnedagen 8.mars fordi det er viktig at kvinner gjør som de selv vil, ikke nødvendigvis det som er i "oppskriften" og som kanskje er forventet av kvinner!


Jeg håper du har lyst til å bli med, vi holder på frem til påske, og har god tid til å la kreativiteten boble eller liste seg frem.


Velkommen!


"She believed she could, so she did!"

84 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page