top of page

KURS

lær deg naturlig farging på en enkel måte

IMG_20200804_162433_202.jpg

Generell info...

Høstsesongen 2022
 

Vi ønsker igjen velkommen til herlige fargedager her hos oss hos SkogensGull!

Vi pleier å si at kursene er en opplevelseslomme «utenfor tid og rom», da de fleste har en hverdag langt bortenfor plantefargingens magiske verden.

Etter en innholdsrik vår med mange forskjellige kurs, har vi fått flere forespørsler og oppfordringer om flere kurs nå på sensommer og høst. Vi har derfor valgt ut de mest spennende kursene fra i vår, som vi synes flere burde få tatt del i!

 

***
Kursene hos oss er omtrent slik:

*

Det er få deltagere av gangen, rett og slett fordi det er den beste måten å både være kurslærer og deltager på! 

*

Alle har vanligvis sin egen arbeidsstasjon, som man har kontroll over. Dette likner mer på det du evt. vil fortsette med hjemme, og man lærer bedre de grunnleggende trinnene ved plantefarging.
*

Alle store, tunge og faste ting som kjeler og plater finnes her, mens små og flyktige ting som matpakke og evt. avtalte ting må du ta med.
*

Vi har mange en-dags kurs, som krever lite planlegging og som de fleste rekker å få til
*

Vi har tett oppfølging på fb, i tiden før og rett etter kurset for best mulig utbytte av kurset. Dette er helt uvanlig men er en pilar i kursene våre og gir ekstremt mye merverdi for den som aktivt bruker muligheten.

***

Nye, og spennende kurs er alltid på trappene, og vi håper vi kan få være med å bidra til å gi deg en god fargeopplevelse og en fritidsaktivitet som gir så uendelig mye på så mange plan.

 

Velkommen på kurs hos Skogens Gull!

bottom of page