KURS

lær deg naturlig farging på en enkel måte

IMG_20200804_162433_202.jpg

Generell info...

Info sesong 2022
 

Vi ønsker igjen velkommen til herlige fargedager her hos oss hos SkogensGull! Vi pleier å si at dette er en opplevelseslomme «utenfor tid og rom», da de fleste har en hverdag langt bortenfor plantefargingens magiske verden.

I tillegg har vi alle vært, og er fremdeles i en spesiell sitasjon pga. pandemien.

Planleggingsfasen for kursene har hatt sine utfordringer med så mange endringer i reglene,  men vi tok i fjor en «sjefsavgjørelse» som står seg også i år:
Vi, for vår del, lager kurs fordi vi vet det bringer så uendelig mye glede og påfyll i livet, nettopp det vi trenger nå i disse tider, så vi satser på at kursene kan gjennomføres.

Og det har gått bra!

 

***

I tillegg til å overholde  myndighetenes anbefalinger i forbindelse med kursene, har vi innført noen faste "regler" for kursene:
*

Vi skal være få personer på kurs. Denne «regelen» ble innført av

 smittevernsmessige grunner, men vi vil beholde det slik uansett. Dette skyldes at hele tanken bak bedriften er å ha gode arbeidsdager, der man rekker å være til stede. Dette er også en stor fordel for deltagere som får bedre oppfølging og blir lettere kjent med hverandre.
*

Alle har vanligvis sin egen arbeidsstasjon, som man har kontroll over. Dette likner mer på det du evt. vil fortsette med hjemme, og man lærer bedre de grunnleggende trinnene ved plantefarging.
*

Alle store, tunge og faste ting som kjeler og plater finnes her, mens små og flyktige ting som matpakke må du ta med.
*

Vi har mange en-dags kurs, som krever lite planlegging og som de fleste rekker å få til
*

Vi har tett oppfølging på fb, i tiden før og rett etter kurset for best mulig utbytte av kurset
*

Ved mistanke om, eller sykdom i forbindelse med covid-19, eller ved avlyste kurs pga. nye restriksjoner, vil hele kursbeløpet refunderes. 

***

Nye, og spennende kurs er på trappene, og vi håper vi kan få være med å bidra til en god fargeopplevelse og en fritidsaktivitet som gir så uendelig mye på så mange plan.

 

Velkommen på kurs hos Skogens Gull!