KURS

lær deg naturlig farging på en enkel måte

 
IMG_20200804_162433_202.jpg

Generell info...

Det har vært et uvanlig og til tider utfordrende år for oss alle i forbindelse med Covid-19.
 

Vi som arrangerer kurs, foredrag og andre happenings har fått mange snubletråder undervegs med påfølgende avlysninger og nedsatt aktivitet på planleggingen av fremtidige aktiviteter.
Men sånn kan vi jo ikke ha det! 
Vi, for vår del, lager kurs fordi vi vet det bringer så uendelig mye glede og påfyll i livet, nettopp det vi trenger nå i disse tider.

***

Vi har tatt grep, og i tillegg til å overholde mydnighetenes anbefalinger i forbindelse med kursene, ønsker vi å minimere det som kan holde mulige kursdeltagere tilbake pga Covid-19:

1) vi er få personer på kurs, slik at det skal føles trygt smittevernsmessig. Dette er jo i utgangspunktet en stor fordel for deltagere uansett, som får bedre oppfølging
 

2) vi har mange en-dags kurs, som krever lite planlegging å få til
 

3) ved mistanke om, eller sykdom i forbindelse med covid-19, eller ved avlyste kurs pga. nye restriksjoner, vil hele kursbeløpet refunderes.
 

4) for at vi skal kunne planlegge resten av kursene vi ønsker å tilby, må vi få en pekepinn på om folk finner kraften til å gjøre noe de har drømt om og gi seg selv en velfortjent kursgave! Vi gir derfor 10 % early bird rabatt på alle kurs som lanseres nå i februar ut hele måneden!
***

Nye, og spennende kurs er på trappene, og vi håper vi kan få være med å bidra til en god fargeopplevelse og en mulig fritidsaktivitet som gir så mye på så mange plan.
 

Velkommen på kurs hos Skogens Gull!

PLANTEFARGERIET

Addresse:  
Midtre Morstadgutua 11,
2750 Gran

Tlf: 95236966

E-post:  hege@skogensgull.com

ÅPNINGSTIDER

Nettbutikk
Kurs: se plan

Vil du ha NYHETER
  • Facebook Social Ikon
  • Grey Google+ Icon
  • Pinterest Sosial Ikon
  • Instagram Social Ikon

© 2016 Skogens Gull - Hege Dagestad

0