top of page
372596404_1029791021536224_1391782785713331166_n.jpg

Soppfarging

372583008_819412513306162_4864690984317330946_n.jpg

Helt herlig

soppfargekurs

Kort frist, men med en

 fantastisk soppsesong!

Det er nå du bør kaste deg på soppfargingsbølgen og jeg kan by på en flying start!

Kun to kvelder, for deg som er på arbeid på dagtid og som ikke kan bruke helgen på kurs!
 

Kurset er praktisk og lærerik og holdes av Hege Dagestad som har meget bred erfaring med kurs og som har holdt avanserte soppfargekurs tidligere!

​

Begrenset antall plasser, bindende påmelding, betaling skjer på vips etter at nok deltagere er påmeldt (min 4 stk)
Pris: kr.1100,-

Dette er en fantastisk hobby, kom og bli med! 

372630453_971395064120093_2076309956522217957_n.jpg
IMG_20200805_140534_138.jpg

Hege Dagestad

Kurslæreren som gjør soppfargingen enkelt


Jeg har tidligere holdt to intensive og dyptpløyende soppfargekurs og holder i tillegg til alle former for plantefargekurs og  mange former for indigofargekurs.

Målet mitt er alltid å gi kursdeltagere selvtillit og masse fargeglede.
 

Det legges mye arbeid i å gjøre prosessene vi fargere bruker så lettforståelige som mulig, og så langt mulig planlegges det en hensiktsmessig bruk av fargedagen vår, slik at du kan ta med deg en god porsjon kunnskap hjem.

​

Har du drømt om å farge med sopp så ønsker jeg deg hjertelig velkommen til en fantastisk fargeopplevelse!

Foto Hege.jpg
Garnmagi_omslag_c875b584-12f6-43ed-903e-

Forfatteren

av boken GARNMAGI med plantefarging

Hege Dagestad er forfatteren
bak boken GARNMAGI med plantefarging som hun laget i samarbeid med fotograf Kari Hestnes.

 

Hovedmålet med boken er å gi alle som lengter trygghet til å starte med plantefarging og glede seg over naturen og fargingens vidunderlige verden.Den er vakkert illustrert med nydelige bilder, for plantefarging handler mye om gode sanseopplevelser og er en visuell nytelse.
 

Boken inneholder tydelige forklaringer og oversikter over hva man trenger for å plantefarge.

Den er delt inn i en grunnleggende del og deretter en del med årstidenes variasjoner og til slutt en del med diverse fargerelaterte smakebiter

***

Boken kom ut i 2018 og er oversatt til to språk.

bottom of page